Kasımpaşa-Galatasaray maçı kaç kaç biter ? Kim kazanır ?
Pazar gecesi oynanacak mücadele İstanbul’un iki önemli kulübü arasında gerçekleşecek. Galatasaray son yaptığı transfer hamleleri ile gücüne güç kattı. Beklenilmediği üzere transferlerin çoğu hücumcu oyuncular. Icardi ve Mata transferleri sonuçları öngörülemez bir transfer politikası olarak göze çarpıyor. Kasımpaşa-Galatasaray maçı bence haftanın bol gollü maçları arasında yer alacak.
Her iki takımda son iki haftayı iyi futbol oynayarak kapattılar. Galatasaray oyun olarak da bir yükseliş içerisinde. Kasımpaşa’nın bu maçta kalede Ertuğrul Taşkıran oynayacak. Defans Graovac ve Bruma, bekler ise Ben Ouanes ve Hadergjonaj olacaktır. Orta sahada Eysseric, Hajradinovic, Fall ve Celina, ileri uçta ise Bahoken ve Yunus Mallı’nın olması bekleniyor. Galatasaray bu maça Abdülkerim Bardakçı’dan yoksun çıkacak. Kalede Muslera, beklerde Boey ve Van Aanholt, defansta ise Lyundama ve Nelsson oynaması beklenen isimler. Orta sahada Kerem, Yunus, Sergio Oliviera, Lucas Toreira oynaması beklenen isimler. Forvette Mertens ve Seferovic ikilisinin görev alacağını düşünüyorum. İlerleyen süreçte Icardi ve Mata hamleleri gelebilir.
Maçta topu ayağında tutan ve pozisyona giren takımın Galatasaray olacağını ve Galatasaray’ın bu maçı en az üç gol atarak tamamlayacağını düşünüyorum. Kasımpaşa defansta ve kalede güven vermiyor. Çok rahat pozisyon veriyorlar.
Maç skoru tahminin 4-0 Galatasaray alır şeklinde.