Yağmurlu havalarda yapmaktan hoşlandığım etkinlikler şu şekilde listelenebilir.
Yağmur yağarken yapmayı en çok istediğim iki şey yağmurun sesini dinlemek ve uyumaktır. Evden dışarı çıkmak ise hiç istemediğim şeydir.
Yağmurlu havada yürümekten çok hoşlanırım. Yağmur bana huzur veriyor. Yağmurun sesi de hoşuma gidiyor. Tabi ki beni kastettiğim sağanak yağmur değil, hafif hafif yağan yağmur.
@admin#818 Battanyeye bürünüp uyumak. Yada bir sigara yakıp müzik eşliğinde balkonda oturmak. Gerçekten mükemmel.
Kesinlikle yorganın altından çıkmamak isterim. Kitap okumak ilgi çekici olabilir. Bir de yağmur yağarken dua etmek beni huzurlu kılar.
Yağmurlu havalarda ya uyurum ya da yürüyüş yaparım. Hafif yağıyorsa yürüyüş yaparım. Sağanaksa uyurum. Hafif yağmurlu havalarda bisiklet sürmek de hoşuma gider.
Yağmurlu havalarda yapmaktan en çok hoşlandığım şey kulaklığımı takıp müzik dinleyerek yağmurun altında yürümektir.
Yağmurlu havalarda en çok yapmak istediğim yağmur yağdığı sırada böyle pencereden bakıp hem Yağmur sesini hem de böyle yağmur yağdığında damlaları izliyorum ilk yağmur yağdığı zaman işte Tabii ki köylerde böyle yağmur yağdığı zaman Toprak kokusu çok hoşuma gidiyor.
Yağmur yağarken kesinlikle evden çıkmam. Yağmurlu havalarda uyumak gibisi yoktur. Eğer futbol maçı varsa televizyonda battaniyenin altından maç izlerim.
Ben yağmurlu havalarda evde oturup dizi film ya da sinema filmi izlerim. Yapmayacağım tek şey dışarı çıkmaktır. Kitap okumayı seven bir insan olsaydım kitap okurdum.
Hava yağmurlu ise hemen kendimi dışarı yağmurun altına atarım. Eğer sağanak değil de hafif hafif yağıyorsa yağmur kısa mesafeli yürüyüş yaparım. Ne olur ne olmaz diye evden çok uzaklaşmam.